ESPN: «Ο Σίμονς μιλάει με ψυχολόγους της Ένωσης Παικτών, αλλά όχι των Σίξερς»

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπεν Σίμονς συμβουλεύεται ψυχολόγους που του παρέχει η Ένωση Παικτών, αλλά αρνείται να έρθει σε επαφή με ψυχολόγους των Σίξερς.

ESPN: «Ο Σίμονς μιλάει με ψυχολόγους της Ένωσης Παικτών, αλλά όχι των Σίξερς»

Ακόμα ένα επεισόδιο προστίθεται στο... σίριαλ της πολυτάραχης σχέσης των Μπεν Σίμονς και Σίξερς, το οποίο μάλιστα καταδεικνύει ότι ο Αυστραλός γκαρντ θέλει να ξεκόψει κάθε δεσμό με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Σίμονς πραγματοποιεί συνεδρίες με ψυχολόγους που του παρέχει η Ένωση Παικτών, όπως οφείλει από την στιγμή που δηλώνει πνευματικά ανέτοιμος να ενσωματωθεί στους Σίξερς. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αρνείται να έρθει σε επαφή με ψυχολόγους της ομάδας του και να τους ενημερώσει για την πρόοδό του και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στο παρκέ.

Το γεγονός αυτό φέρεται να έχει εκνευρίσει την ομάδα της Φιλαδέλφεια, η οποία αφήνει να εννοηθεί η αμφιβολία της για το κατά πόσο ο Αυστραλός άσος όντως δουλεύει με την προοπτική να επιστρέψει στο παρκέ ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, χωρίς παράλληλα να χάνει την αμοιβή του.

Για την ώρα, ο Αυστραλός βρίσκεται συχνά στις εγκαταστάσεις της ομάδας, μιλάει με τους συμπαίκτες και άλλα μέλη του οργανισμού, συνεχίζοντας παράλληλα το πρόγραμμα αποθεραπείας για την μέση του. Ωστόσο, απέχει από τις προπονήσεις και το πότε θα ενσωματωθεί παραμένει αβέβαιο.