Ατάκα «φαρμάκι» του Εμπίντ για Σίμονς: «Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τύπος, δεν κάνω babysitting» (vid)

O Τζόελ Εμπίντ δεν θέλει να ασχολείται με τον άνθρωπο Μπεν Σίμονς - Ατάκες «φαρμάκι» για τον συμπαίκτη του στου Σίξερς. 

Ατάκα «φαρμάκι» του Εμπίντ για Σίμονς: «Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τύπος, δεν κάνω babysitting» (vid)

Ο σούπερ-σταρ των Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ, θα ηγηθεί της φετινής ομάδας της Φιλαντέλφια. Είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Λίγκας, το ρόστερ έχει χτιστεί γύρω του, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα με τον Μπεν Σίμονς. Εξαιρετικός παίκτης, αλλά ήταν απογοητευτικός στα περσινά πλέι-οφς, με αποτέλεσμα να δεχτεί κριτική. Ήρθε σε... ρήξη με την ομάδα του, προσπάθησαν να βρουν λύση με ανταλλαγή, αλλά εκείνος ήταν αντίθετος, δημιουργώντας θέματα μέσα στην ομάδα με την συμπεριφορά του.

Ο Μπεν Σίμονς, μάλιστα, πρόσφατα δέχτηκε τιμωρία από την ομάδα, για θέματα πειθαρχίας και συμπεριφοράς, με τον Τζόελ Εμπίντ σε δηλώσεις του να εκφράζει την απογοήτευσή του, αλλά και την πικρία του, για τις εξελίξεις: «Αυτή την στιγμή, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, ειλικρινά. Κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να βοηθάω την ομάδα να παλεύει και να κερδίζει αγώνες, κάθε βράδυ, να ηγούμαι για όλα τα παιδιά. Η χημεία μας εσωτερικά είναι τέλεια, παρά τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

Όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει. Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι δουλειά μου να κάνω babysitting. Πληρωνόμαστε για να παλεύουμε κάθε μέρα, να προπονούμαστε και να κερδίζουμε αγώνες. Δεν πληρωνόμαστε για να κάνουμε babysitting σε κάποιον κι είμαι σίγουρος πως έτσι νιώθουν κι οι συμπαίκτες μου».