Υπέρ του εμβολιασμού ο Μάικλ Τζόρνταν!

Για το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού των παικτών του ΝΒΑ ερωτήθηκε ο Μάικλ Τζόρνταν με τον θρύλο του μπάσκετ να τάσσεται στο πλευρό της επιστήμης

Υπέρ του εμβολιασμού ο Μάικλ Τζόρνταν!

Την ώρα που η συζητήση για τον εμβολιασμό των παικτών του ΝΒΑ έχει φουντώσει μετά κι από την άρνηση του Κάιρι Ίρβινγκ να συμμορφωθεί με το πρωτόκολλο της λίγκας ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών σχετικά.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ερωτηθεί σχετικά ήταν... κρυστάλλινος, δηλώνοντας ότι είναι στο πλευρό της επιστήμης και συνεπώς υποστηρικτής του εμβολιασμού.

Ο "Aέρινος" παραχώρησε συνέντευξη και με την κουβέντα να πηγαίνει κάποια στιγμή στους ανεμβολίαστους παίκτες και πόσο ανησυχεί για το πρωτόκολλο του ΝΒΑ δεν δίστασε να πει την άποψή του.

«Δεν ανησυχώ καθόλου για το πρωτόκολλο. Καθόλου. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την λίγκα» δήλωσε αρχικά ο Τζόρνταν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Όλοι μιλάνε για τον εμβολιασμό. Εγώ πιστεύω στην επιστήμη, θα συνεχίσω να το κάνω και ελπίζω ότι όλοι θα ακολουθήσουν τους κανόνες που θα θέσει η λίγκα. Νομίζω πως όταν όλοι ακολουθήσουν τότε θα είμαστε μία χαρά».