Λίλαρντ: «Δεν περίμενα να πάμε να πάρουμε τον Ντουράντ έτσι ξαφνικά»

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ μίλησε για τη νέα σεζόν με τους Μπλέιζερς, όπως για την επιθυμία που είχε να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Λίλαρντ: «Δεν περίμενα να πάμε να πάρουμε τον Ντουράντ έτσι ξαφνικά»

Αισιόδοξος για την προσεχή σεζόν στους Μπλέιζερς δηλώνει ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Ο ηγέτης του Πόρτλαντ μίλησε για την επιθυμία του για βελτίωση του ρόστερ, σχολίαζοντας ότι έχουν κάποιες κινήσεις που του αρέσουν:

«Νομίζω στο πέρασμα των χρόνων είχαμε πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Προφανώς, στο τέλος της περασμένης σεζόν ήθελα να δω το ρόστερ μας να βελτιώνεται. Ήθελα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Είχαμε τις συζητήσεις μας όλο το καλοκαίρι για το πώς φαινόταν και πώς μπορούσαμε να κάνουμε βήματα σε αυτή την κατεύθυνση. Έρχομαι σε αυτή τη σεζόν με πίστη ότι αυτό θα συμβεί.

Έχουμε καθιερωθεί τόσο πολύ ως ομάδα και ως οργανισμός, ότι δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι για να πούμε απλώς "έκανα μια αλλαγή". Θέλαμε πραγματικά κάτι να μας κάνει καλύτερους, κάτι που θα μπορούσε να μας στείλει στο επίπεδο που προσπαθούμε να φτάσουμε Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Δεν περίμενα να πάμε εκεί έξω και να πάρουμε τον Κέβιν Ντουράντ έτσι ξαφνικά».