Ουόριορς: Δοκιμάζουν Μπράντλεϊ, Τόμας και Κουκ

Οι Ουόριορς γνωστοποίησαν ότι τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσουν τους Έιβερι Μπράντλεϊ, Αϊζάια Τόμας και Κουίν Κουκ, αφού αναζητούν δύο γκαρντ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τους.

Ουόριορς: Δοκιμάζουν Μπράντλεϊ, Τόμας και Κουκ

Το ρόστερ τους προσπαθούν να κλείσουν οι Ουόριορς ενόψει της προετοιμασίας τους για την έναρξη της σεζόν 2021-22 και βρίσκονται σε αναζήτηση δύο γκαρντ.

Γι' αυτό τον λόγο, όπως ανακοίνωσαν, θα περάσουν από δοκιμαστικό τους Αϊζάια Τόμας, Έιβερι Μπράντλεϊ και Κουίν Κουκ. Για τον πρώτο βέβαια αυτό ήταν γνωστό, όχι όμως για τους έτερους δύο.

Από εκεί και πέρα, οι «πολεμιστές» αναμένεται να περάσουν και άλλους παίκτες από δοκιμαστικό, αφού αναζητούν και ένα ψηλό για να τους βοηθήσει ενόψει τρέινινγκ καμπ.

Αυτή τη στιγμή οι Ουόριορς έχουν 13 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, τρεις, τους Πέιτον, Λι και Μέλντερ, με μη εγγυημένο συμβόλαιο και τον Κρις Τσιόζα με two-way. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτουν ακόμα δύο κενές θέσεις στο ρόστερ τους, συν μία κενή θέση για ένα two-way συμβόλαιο. Ωστόσο, κανείς από τους Τόμας, Μπράντλεϊ και Κουκ δεν μπορούν να υπογράψουν two-way συμβόλαιο.