Ουόριορς: Χωρίς Τόμπσον και Ουάισμαν στο ξεκίνημα της χρονιάς

Οι Ουόριορς ενημέρωσαν ότι η αποθεραπεία των Κλέι Τόμπσον και Τζέιμς Ουάισμαν βαίνει καλώς, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θα λάβει μέρος στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Ουόριορς: Χωρίς Τόμπσον και Ουάισμαν στο ξεκίνημα της χρονιάς

Νοκ άουτ από τους πρώτες αγώνες των Ουόριορς για τη σεζόν 2021-22 θα βρίσκονται οι Κλέι Τόμπσον και Τζέιμς Ουάισμαν, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Όπως ενημέρωσαν οι «πολεμιστές», αμφότεροι θα προπονούνται ατομικά στις αρχές της προετοιμασίας, μέχρι να είναι έτοιμοι να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η αποθεραπεία τους πάντως βρίσκεται σε καλό στάδιο.

Ο Τόμπσον είχε ρήξη αχίλλειου τένοντα τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2020-21. Ωστόσο, μόλις είχε ξεπεράσει τον προηγούμενο σοβαρό τραυματισμό, δηλαδή τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στους τελικούς του 2019.

Όπως έχουν αναφέρει δημοσιεύματα, το Γκόλντεν Στέιτ έχει ως μεγάλο στόχο o 31χρονος περιφερειακός να είναι πλήρως έτοιμος μέχρι τα Χριστούγεννα ή, αν είναι δυνατόν, και νωρίτερα.

Ο Ουάισμαν, από την άλλη, υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξιό πόδι τον περασμένο Απρίλιο σε έναν αγώνα με τους Ρόκετς. Το Νο2 του ΝΒΑ Draft 2020 έχασε έτσι το υπόλοιπο της σεζόν και στοχεύει να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό.