Το συγχαρητήριο μήνυμα του... Ανρί στον, πρωταθλητή του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)!

Οι Μιλγουόκι Μπακς εξέπληξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξασφαλίζοντας μήνυμα απ' το παιδικό του ίνδαλμα, τον Τιερί Ανρί, ο οποίος τού έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ!

Το συγχαρητήριο μήνυμα του... Ανρί στον, πρωταθλητή του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)!

Προ ευχάριστης εκπλήξεως βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού η ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς του εξασφάλισαν μήνυμα σε video απ' τον Τιερί Ανρί, ο οποίος τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA!

«Γειά σου μεγάλε, ήθελα να σου πω συγχαρητήρια και να σου πω επιτέλους ότι θυμάμαι να μου λες ότι θα γίνεις πρωταθλητής μία μέρα. Τώρα τα κατάφερες. Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχει σημασία πώς πέφτεις, αλλά πως σηκώνεσαι και εσύ το κατάφερες αυτό για την πόλη σου, την ομάδα σου και τον εαυτό σου. Δεν άκουσες τον θόρυβο και έφερες κάτι στο Μιλγουόκι. Τώρα απόλαυσέ το, τα λέμε σύντομα πρωταθλητή» ανέφερε στο μήνυμά του ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιάννης... ξετρελάθηκε με την έκπληξη, δεδομένου ότι ο Ανρί ήταν το ίνδαλμά του στα μικρά του, πριν τον κερδίσει το μπάσκετ.

«Αυτό είναι τρελό! Ήθελα να γίνω σαν και αυτόν. Όταν ήμουν μικρός, επειδή ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο, ήθελα τόσο πολύ να γίνω σαν και αυτόν. Μετά ερωτεύτηκα το μπάσκετ, όμως αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά για μένα και όπως είπε τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Το μήνυμα έρχεται από έναν θρύλο, σ' ευχαριστώ πολύ Ανρί» ήταν τα λόγια του Γιάννη.