Αντετοκούνμπο: «Το γόνατό μου έμοιαζε με… αγκώνα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του στο ματς με τους Ατλάντα Χοκς και πόσο δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για τους τελικούς του ΝΒΑ

Αντετοκούνμπο: «Το γόνατό μου έμοιαζε με… αγκώνα»

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η σεζόν έμοιαζε να τελειώνει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μαζί τα όνειρα της ομάδας του για το πρωτάθλημα.

Μπορεί αρκετοί να το έχουν ξεχάσει, αλλά ο τραυματισμός του στο γόνατο στα ματς με τους Ατλάντα Χοκς ήταν αρκετά σοβαρός και τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ ανεξάρτητα από το αν εκείνος έδωσε τελικά το «παρών» στους τελικούς.

Ο ‘Ελληνας σούπερ σταρ μίλησε για τις δύσκολες εκείνες μέρες μετά τον τραυματισμό του και την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

«Μετά τον τραυματισμό μου στο τέταρτο παιχνίδι το γόνατό μου ήταν πρησμένο και έμοιαζε με... αγκώνα. Και στη συνέχεια έπαιζα με έναν ειδικό νάρθηκα, δεν ήμουν στο 100%.

Ο κόσμος δεν το λέει αυτό, δεν μιλά γι' αυτό. Φορτίζομαι συναισθηματικά που το λέω, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Αυτό είναι το δύσκολο, να επιστρέφεις όταν το γόνατό σου μοιάζει με αγκώνα.

Όμως έτσι είμαι φτιαγμένος εγώ και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω», τόνισε ο Greek Freak, που έχασε μόνο δύο ματς και επέστρεψε δριμύτερος κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις στους τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στους Σανς.