Τρεις τραυματίες στο Μιλγουόκι, από πυροβολισμούς, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου!

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι υπήρξαν τρείς τραυματίες από ...πυροβολισμούς!

Τρεις τραυματίες στο Μιλγουόκι, από πυροβολισμούς, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου!

Δεν ήταν όλα ρόδινα στο Μιλγουόκι παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπακς μετά από μισό αιώνα!

Τρεις τραυματισμοί σημειώθηκαν στην πόλη του Ουισκόνσιν, από πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του!

Μια 19χρονη, ένας 22χρονος κι ένας 32χρονος τραυματίστηκαν εν μέσω του... χαμού που προκλήθηκε για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος των Μπακς ύστερα από 50 χρόνια.

Το καλό ήταν ότι δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή κανενός εξ αυτών.

Ωστόσο έπρεπε να διακομιστούν σε κλινικές για να τεθούν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σχετικά με τις συνθήκες των αιματηρών συμβάντων, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαίτιων.

Εκτιμάται ότι οι συνολικοί πυροβολισμοί σε δύο διαφορετικά σημεία ήταν τουλάχιστον δώδεκα. Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες και δημοσιογράφοι που κάλυπταν τα επινίκεια, κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Κυκλοφορεί μάλιστα video από τη στιγμή που κάποιος ακούγεται πυροβολεί στη Water Street, μία από τις πλέον εμπορικές οδούς της πόλης και κοντά στην πλατεία Deer District, όπου στη διάρκεια του Game 6 των Τελικών είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 65.000 άτομα για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στους δρόμους προχώρησαν σε συλλήψεις, δίχως να έχει διευκρινιστεί ως τώρα αν αυτές σχετίζονται με τους πυροβολισμούς ή άλλες παραβατικές συμπεριφορές. Που δεν ήταν λίγες.