NBA Finals: Με 65.000 κόσμο στην Deer District οι Μπακς στο Game 6

Περίπου 65.000 θεατές αναμένουν οι Μπακς στην Deer District για το Game 6 των NBA Finals 2021 με τους Σανς. Αλλάζει σημείο και μεταφέρεται στην τοποθεσία του παλιού γηπέδου των «ελαφιών» για αύξηση της χωρητικότητας, ενόψει της ιστορικής βραδιάς (21/7, 02:00). 

NBA Finals: Με 65.000 κόσμο στην Deer District οι Μπακς στο Game 6

H Deer District αποτελεί ένα χώρο για οπαδούς των Μπακς κατά την διάρκεια των τελικών της Ανατολής και του NBA Finals, είτε για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είτε για όσους δεν βρήκαν εισιτήριο για το Fiserv Forum.

Με τη σειρά των τελικών να βρίσκεται στο 3-2 υπέρ των «ελαφιών» ενόψει του Game 6 με τους Σανς (21/7, 02:00), το Μιλγουόκι ανακοίνωσε ότι η χωρητικότητα της Deer District αυξάνεται για να φιλοξενήσει ακόμα και 65.000 άτομα και μεταφέρεται σε άλλο σημείο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ενημέρωσε ότι οι γιγαντοοθόνες και οι εγκαταστάσεις θα τοποθετηθούν στο χώρο που βρισκόταν το παλιό γήπεδο των Μπακς, το Harris Bradley Center, το οποίο έχει κατεδαφιστεί.

Οι 65.000 οπαδοί που αναμένεται να δώσουν το παρών σε αυτή την ιστορική βραδιά για τους Μπακς, περιμένοντας με κομμένη την ανάσα την κατάκτηση του τίτλου, θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Deer District, τρεις φορές μεγαλύτερη μέχρι και σήμερα.