Μιλγουόκι Μπακς - Σανς: Τι ώρα θα παίξει ο Γιάννης για τον τίτλο του ΝΒΑ και το κανάλι του Game 6

Οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάζονται μία νίκη για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Φίνιξ Σανς και να στεφθούν πρωταθλητές. Διαβάστε την ώρα του έκτου τελικού των NBA Finals 2021 αλλά και το κανάλι που θα τον μεταδώσει. 

Μιλγουόκι Μπακς - Σανς: Τι ώρα θα παίξει ο Γιάννης για τον τίτλο του ΝΒΑ και το κανάλι του Game 6

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Φίνιξ Σανς με 123-119 και έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ολοκληρώνει τον αγώνα με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Σανς - Μπακς 119-123: Επικό μπρέικ στο Φίνιξ τα «ελάφια», μία νίκη μακριά από τον τίτλο! (vid)

Πλέον οι Μπακς απέχουν μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και θέλουν μπροστά στους οπαδούς τους να το καταφέρουν. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του και ο «Greek Freak» που είπε: «Σημαίνει πολλά να παίξουμε για το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας. Θα μείνω στο τώρα. Ξέρουμε ότι είμαστε ένα ματς μακριά από το πρωτάθλημα, από την ιστορία του αθλήματος. Δεν μπορεί αυτό να μας το πάρει κανένας. Το να το κάνουμε μπροστά στις οικογένειές μας θα είναι σπουδαίο».

NBA Finals: Το νικητήριο κάρφωμα του Αντετοκούμνπο στο Game 5! (vid)

Το έκτο παιχνίδι της σειράς των τελικών θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7, 04:00) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4 HD.