Λίλαρντ: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, θέλω να μείνω στους Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας μου»

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ τοποθετήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Μπλέιζερς με ανταλλαγή.

Λίλαρντ: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, θέλω να μείνω στους Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας μου»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στους Μπλέιζερς μέχρι το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ντάμιαν Λίλαρντ, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι σίγουρος ακόμα για το μέλλον του. Όλα αυτά μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να αποχωρεί με ανταλλαγή από το Πόρτλαντ.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Λίλαρντ έβαλε τέλος στα σενάρια για την ώρα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ζητάει ενίσχυση από την ομάδα του, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο στο NBA:

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι προθέσεις μου και η καρδιά μου, θέλουν να φοράω την φανέλα των Μπλέιζερς ως το τέλος της καριέρας μου. Σκέφτομαι όμως και σε βάθος χρόνου, πάντα θες να τα κερδίζεις όλα, αλλά πρέπει να κάνει και κάποια βήματα προόδου προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά ο σταρ των Μπλέιζερς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λίλαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Πόρτλαντ μέχρι το 2024, ωστόσο, όπως αναφέρει το ESPN, ο παίκτης έστειλε ξεκάθαρο τελεσίγραφο προς την διοίκηση της ομάδας του Όρεγκον: «Θεωρώ πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε απλά οκ, αλλά δεν είναι αυτό αρκετό. Θέλουμε όντως να τα κερδίζουμε όλα; Είναι αυτός ο λόγος που βγαίνουμε στο παρκέ και σουτάρουμε; Πρέπει να κάνουμε κάτι για να το δείξουμε αυτό. Η δίψα για νίκη σε αυτό το επίπεδο, είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι όλο αυτόν τον καιρό».

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του, δεν έδωσε μια σαφή απάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Δεν έχω πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση στο ποιο θα είναι το μέλλον μου. Είναι πολλά πράγματα στη μέση».