Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Καθοριστικό το κόψιμο του Γιάννη - Θέλω να πω τόσα πολλά για τον Κρις»

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ έπλεξε το εγκώμιο των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλεντον, που "μίλησαν" όταν το Game 4 των Τελικών του ΝΒΑ, έφτασε στην κόψη του ξυραφιού.

Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Καθοριστικό το κόψιμο του Γιάννη - Θέλω να πω τόσα πολλά για τον Κρις»

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προπονητή, μετά τη νίκη των Μπακς με σκορ 109-103, που έφερε τη σειρά στο 2-2.

"Το μπλοκ του Γιάννη είναι μια στιγμή που μπορεί να χαρακτηριστεί καθοριστική! Ο Μπούκερ έβαλε μεγάλα, δύσκολα σουτ με άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον κάνουμε να δουλεύει για τα πάντα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, περιμέναμε την ανάκαμψή του. Πρέπει να τον δυσκολέψουμε.

Οι Σανς κάνουν πολλά πράγματα στην επίθεση, έχουν δημιουργία. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να πάρουμε τις 50-50 μπάλες, να έχουμε καλές αποστάσεις, να εκτελέσουμε στα κρίσιμα σημεία. Νομίζω ότι είχαμε καλά σουτ, συνολικά, πάντα θέλεις να τα βάζεις αυτά τα σουτ. Όσο περνούσε ο αγώνας, τόσο ο Γιάννης βρήκε πάσες στην περιφέρεια.

Ο Τιγκ μας έχει δώσει κάποια σημαντικά λεπτά για να συνεχίσουμε να δυσκολεύουμε τον Πολ και τον Μπούκερ στην άμυνα. Για τον Μίντλετον μπορώ να πω τόσα πολλά. Είναι μεγάλη η λίστα. Έχει χαρακτήρα, θέλει να κερδίσει, είναι σπουδαίος σουτέρ, πασέρ, πλέι μέικερ, μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην άμυνα, είναι ένας all-around παίκτης".