Ουόριορς: Βοηθός προπονητή ο Κένι Άτκινσον

Οι Ουόριορς συμφώνησαν με τον Κένι Άτκινσον για την θέση του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Στιβ Κερ.

Ουόριορς: Βοηθός προπονητή ο Κένι Άτκινσον

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic", οι Ουόριορς συμφώνησαν με τον Κένι Άτκνισον για την θέση του ασίσταντ κόουτς του Στιβ Κερ.

Ο Αμερικανός τεχνικός είχε περάσει τέσσερα χρόνια στον πάγκο των Νετς, ως πρώτος προπονητής (2016-20), ενώ πέρσι διετέλεσε βοηθός του Τάιρον Λου στους Κλίπερς. Το Γκόλντεν Στέιτ κινήθηκε γρήγορα και φρόντισε να τον «αρπάξει» από το Λος Άντζελες για να του δώσει την θέση του πρώτου βοηθού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την παρουσία του Μάικ Μπράουν οι «πολεμιστές πλέον διαθέτουν δύο βοηθούς προπονητών, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν περάσει από το πόστο του πρώτου προπονητή, κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα του NBA.

Όσον αφορά στο προφίλ του Άτκινσον, ο Αμερικανός τεχνικός έχει τη φήμη προπονητή που εστιάζει στη λεπτομέρεια, ενώ θεωρείται ικανότατος στη βελτίωση νεαρών παικτών, με τρανά παραδείγματα τους Καρίς ΛεΒέρτ, Τζάρετ Άλεν, Τζο Χάρις και Σπένσερ Ντίνγουιντι.

Η προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο των Ουόριορς φανερώνει τη διάθεσή της ομάδας να βελτιώσει τις επιδόσεις των νεαρότερων παικτών της, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους έμπειρους Κάρι, Τόμπσον και Γκριν με φόντο την διεκδίκηση και άλλων τίτλων.