Μπακς - Χοκς: Απών ξανά ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατό του και δεν θα αγωνιστεί απόψε (4/7, 03.30) κόντρα στους Ατλάντα Χοκς

Μπακς - Χοκς: Απών ξανά ο Αντετοκούνμπο

Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος, τελικώς, δεν θα καταφέρει να ενισχύσει το Μιλγουόκι ούτε στον έκτο αγώνα των τελικών της ανατολικής περιφέρειας με τους Χοκς, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Ατλάντα, τα ξημερώματα της Κυριακής (4/7, 03:30).

Ο σούπερ σταρ και ηγέτης των Μπακς είχε τραυματιστεί στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, όταν σε φάση που προσπάθησε να μπλοκάρει ένα σουτ του σέντερ των «Γερακιών», Κλιντ Κάπελα, έπεσε άσχημα στο έδαφος αποκομίζοντας μια υπερέκταση στο αριστερό γόνατο.

Παρόλα αυτά οι Μπακς είχαν δηλώσει τον Γιάννη ως αμφίβολο για το παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στα παρκέ.

Οι Μπακς προηγούνται 3-2 και με νέα νίκη θα προκριθούν στον τελικό του NBA, όπου ήδη περιμένουν οι Φοίνιξ Σανς που απέκλεισαν τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Τη φετινή περίοδο ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ των Μπακς έχει μέσο όρο ανά αγώνα 28,2 πόντους και 12,7 ριμπάουντ.