Χοκς - Μπακς: Ερωτηματικό ο Αντετοκούνμπο, 50-50 για Γιανγκ στο Game 6

Δύσκολα θα αγωνιστεί στο 6ο τελικό της Ανατολής μεταξύ Χοκς και Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ ο Τρέι Γιανγκ έχει μοιρασμένες πιθανότητες.

Χοκς - Μπακς: Ερωτηματικό ο Αντετοκούνμπο, 50-50 για Γιανγκ στο Game 6

Την Κυριακή (3/7) Χοκς και Μπακς θα αναμετρηθούν στον 6ο τελικό της Ανατολής, με το Μιλγουόκι να προηγείται με 3-2 στη σειρά. Οι δύο ομάδες ενημέρωσαν το injury report για τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν ενόψει του ματς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 03:33 στο State Farm της Ατλάντα.

Για τους Χοκς, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς χαρακτηρίζεται "probable" (75% ή περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί), με τον Σέρβο να σφίγγει τα δόντια παρά το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο, ενώ ο Τρέι Γιανγκ θεωρείται "questionable" (50% πιθανότητες να αγωνιστεί). Οι Μπράντον Γκούντγουιν και ΝτιΆντρε Χάντερ παραμένουν εκτός δράσης.

Για τους Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται "doubtful" (25% ή λιγότερες πιθανότητες να αγωνιστεί) και εκτός απροόπτου θα παραμείνει εκτός και σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός παραμένει φυσικά και ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ο οποίος ούτως ή άλλως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Όσον για τον "Greek Freak", ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Ο Έλληνας άσος κάνει βάρη, όμως δεν προπονείται ακόμα σε φουλ ρυθμούς για να δοκιμάσει το πόδι του, κάτι που σίγουρα θα κάνει αν η σειρά οδηγηθεί σε 7ο τελικό. Το πιθανότερο πάντως είναι να τον δούμε ξανά στους Τελικούς του NBA κόντρα στους Σανς, εφόσον οι Μπακς προκριθούν.