Λόπεζ: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη» (vid)

Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τους Μπακς στη νίκη και στο 3-2 επί των Χοκς, κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 33 πόντους.

Λόπεζ: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη» (vid)

Οι δηλώσεις του:

"Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ποιοι είμαστε. Ερχόμασταν από δύο άσχημα παιχνίδια στην Ατλάντα και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Παίξαμε δυνατά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Εμένα ο στόχος μου είναι να μπαίνω στο ματς και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Το σημαντικό για την νίκη σήμερα είναι ότι είμαστε όλοι μπασκετμπολίστες που μπήκαμε στο παιχνίδι, παίξαμε σκληρά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε ενέργεια και το διασκεδάσαμε.

Ο Χόλιντεϊ ήταν εκεί, μας βοήθησε και δημιουργούσε ευκαιρίες για όλους μας. Διάβαζε την αντίπαλη άμυνα και έπαιρνε αποφάσεις. Μας έδωσε την σπίθα για να φτάσουμε στη νίκη σήμερα. Με την απουσία του Γιάννη διασκέδασα τον ρόλο που μου δόθηκε σήμερα. Ειδικά με παίκτες σαν τον Χόλιντεϊ που δημιουργούν ευκαιρίες και τραβούν την άμυνα πάνω τους, ήταν πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό για εμένα.

Το να έχουμε σαν ομάδα και σαν παίκτες αυτοπεποίθηση, ξέροντας ότι έχουμε περάσει διάφορα μες στη χρονιά, είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Είμαι προετοιμασμένος να κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα. Πρέπει όλοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω, φυσικά κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη".

Δείτε το βίντεο με τους 33 πόντους του Λόπεζ: