Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα τα δεδομένα για τον τραυματισμό του

Το απόγευμα ή το βράδυ της Τετάρτης (30/6) θα υπάρξει ενημέρωση των Μπακς για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Μιλγουόκι για εξετάσεις.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα τα δεδομένα για τον τραυματισμό του

Στο 7:14 από το τέλος της τρίτης περιόδου του Game 4 των τελικών της Ανατολής μεταξύ Χοκς και Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πάγωσε» όλο το γήπεδο. Ο Έλληνας σταρ τραυματίστηκε στο γόνατο και απομακρύνθηκε από το παρκέ, χωρίς να επιστρέψει στον αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους Χοκς (110-88), ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε ότι δεν είχε ενημέρωση για τον τραυματισμό του παίκτη του. Ο Γιάννης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των «ελαφιών», με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για υπερέκταση, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο ακόμα.

Ο δις MVP της κανονικής περιόδου επιστρέφει στο Μιλγουόκι με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με την αποστολή και θα υποβληθεί απευθείας σε μαγνητική τομογραφία ή θα αφήσει το βράδυ να περάσει και υποβληθεί σε εξετάσεις νωρίς το πρωί.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είθισται οι ομάδες να μην βιάζονται ιδιαίτερα να ενημερώσουν τα Μέσα. Η ενημέρωση λοιπόν για τον ακριβή τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να λάβει χώρα είτε το απόγευμα είτε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (30/6).

Από εκεί και πέρα, άπαντες εύχονται ότι όντως ο σούπερσταρ των Μπακς να έχει υποστεί μία απλή υπερέκταση και να μην έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι και οι αρθρώσεις στο γόνατό του. Σε κάθε περίπτωση πάντως δύσκολα θα τεθεί θέμα συμμετοχής του στο Game 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7, 03:30).