Μάτζικ Τζόνσον: Πιστεύω ότι θα κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ ο Γιάννης την φετινή χρονιά!

Από την Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται, συνεχίζοντας την περιήγηση του στα νησιά του Ιονίου, ο Μάτζικ Τζόνσον, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη διαμονή του στην περιοχή, «ψήφισε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς για νικητές του ΝΒΑ την φετινή χρονιά

Μάτζικ Τζόνσον: Πιστεύω ότι θα κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ ο Γιάννης την φετινή χρονιά!

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει την περιήγηση του στα νησιά του Ιονίου και από την Ζάκυνθο που βρέθηκε δεν εξύμνησε μόνο το νησί για την ομορφιά του και τους ανθρώπους του για την φιλοξενία τους, αλλά και τον... Γιάννη Αντετονκούμπο για τον οποίο εκτίμησε ότι η φετινή θα είναι η χρονιά του και θα καταφέρει να κατακτήσει τον παρθενικό του τίτλο πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς!

Ο θρυλικός παλαίμαχος των Λέικερς που επισκέφθηκε τον ναό του, πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Επτανήσων έπλεξε το εγκώμιο του «Greek Freak» αλλά ξεκίνησε τις αναφορές του με τις εντυπώσεις του από το «Φιόρο του Λεβάντε».

«Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι και το φαγητό πολύ καλό. Το να βρίσκεσαι σ' αυτόν τον ναό είναι μοναδικό. Περάσαμε πολύ όμορφα στην Ελλάδα και στην πόλη της Ζακύνθου. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Έχουμε βρεθεί ήδη σε 4 νησιά ήδη και θα μείνουμε άλλες τρεις μέρες στην Ελλάδα πριν φύγουμε.
Όσο για τον Γιάννη πρέπει να κερδίσει κάποιους αγώνες ακόμη για να βρεθεί στον τελικό. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό φέτος. Όχι μόνο είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, αλλά είναι και ένας εξαιρετικός αρχηγός. Για αυτό εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουν το ΝΒΑ φέτος», ανέφερε ο εδώ και λίγες ώρες εκ των συνιδιοκτητών των Λέικερς!