Σκότι Πίπεν για Φιλ Τζάκσον: «Είναι ρατσιστής!» (vid)

Ο Σκότι Πίπεν δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Φιλ Τζάκσον ρατσιστή, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του. «Στημένη για τις κάμερες η συζήτηση Τζόρνταν-Κερ πριν το σουτ του Στιβ», προσθέτει!

Σκότι Πίπεν για Φιλ Τζάκσον: «Είναι ρατσιστής!» (vid)

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο Σκότι Πίπεν μιλώντας για τον παλιό προπονητή του, Φιλ Τζάκσον.

Ο ιστορικός φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς πανηγύρισε έξι πρωταθλήματα με τον σπουδαίο κόουτς στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του '90, ωστόσο φαίνεται πως δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα γι' αυτόν. Ή, τουλάχιστον, αυτά δεν τον αποτρέπουν από το να πει όσα πραγματικά πιστεύει.

Στο πλάισιο μιας από τις πολλές συνεντεύξης που έχει δώσει εσχάτως στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του, ο Πίπεν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ρατσιστή τον Τζάκσον, για το γεγονός ότι στα playoffs του 1994 είχε επιλέξει να δώσει το τελευταίο σουτ ενός αγώνα στον Τόνι Κούκοτς αντί για αυτόν!

«Λέγοντας πως είναι μία ρατσιστική κίνηση, αποκαλείς τον Φιλ Τζάκσον ρατσιστή», σχολίασε ο δημοσιογράφος, με τον Πίπεν να απαντάει: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό». «Νομίζεις ότι ο Φιλ ήταν ρατσιστής;», ρωτήθηκε εκ νέου, για να πει: «Ω, ναι!».

Μάλιστα, ο Πίπεν δεν σταμάτησε εκεί. Αναφερόμενος σε διάλογο ανάμεσα στον Μάικλ Τζόρνταν και στον Στιβ Κερ, πριν από το μεγάλο σουτ του τελευταίου στους τελικούς του 1997 κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, είπε ότι ήταν στημενο και έγινε για τις κάμερες!

Ο θρυλικός φόργουορντ των Μπουλς συνέχισε να «καίει» τον Φιλ Τζάκσον, προσθέτοντας: «Έφυγε από τους Λέικερς, έγραψε ένα βιβλίο για τον Κόμπι Μπράιαντ και μετά γύρισε να τον κοουτσάρει ξανά. Ποιος θα το έκανε αυτό; Ήταν προσπάθεια του Τζάκσον να τον εκθέσει με έναν τρόπο που δεν έπρεπε».