ΝΒΑ: Σάλος με τον αντιεμβολιαστή Στόκτον

Ο κορυφαίος πλέι μέικερ στην ιστορία του μπάσκετ Τζον Στόκτον εμφανίζεται σε ρεπορτάζ να προωθεί τις θεωρίες που αρνούνται την ύπαρξη του κορονοϊού και αντιτίθενται στα εμβόλια

ΝΒΑ: Σάλος με τον αντιεμβολιαστή Στόκτον

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει στις ΗΠΑ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζον Στόκτον, ο οποίος εμφανίζεται να προωθεί την αντιεμβολιαστική πολιτική κατά του κορονοϊού.

Ο θρυλικός άσος των Γιούτα Τζαζ και της πρώτης Dream Team συμμετέχει σε ρεπορτάζ και προωθεί την ιδέα της άρνησης στο εμβόλιο κατά του ιού.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος πλέι μέικερ στην ιστορία του αθλήματος εμφανίζεται να υποστηρίζει:

«Δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί".

Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει».

Mάλιστα, ο 59χρονος κάνει και μπασκετικές αναφορές τονίζοντας πως «... θα ήταν έγκλημα για το μπάσκετ αν δεν βλέπαμε τον επόμενο Στεφ Κάρι λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό».