NBA: ΛεΜπρόν στους παίκτες: «Δεν με ακούγατε…» (pic)

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς «εξερράγη» με τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών και τα συνεχόμενα παιχνίδια του αγωνιστικού προγράμματος

NBA: ΛεΜπρόν στους παίκτες: «Δεν με ακούγατε…» (pic)

Έξαλλος με τον προγραμματισμό των αγώνων και τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών στο ΝΒΑ είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς αναφέρθηκε στους πρόσφατους τραυματισμούς πολλών «αστεριών» της λίγκας, λίγο μετά το νέο, σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Καουάι Λέοναρντ.

Ο Τζέιμς υποστήριζε πέρυσι πως η σεζόν δεν πρέπει να ξεκινήσει τόσο γρήγορα, μετά τη «φούσκα» του Ορλάντο, όμως ο Άνταμ Σίλβερ και οι ιδιοκτήτες των αμάδων έκαναν τα πάντα για τη γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

Τώρα που οι τραυματισμοί έχουν γίνει καθημερινότητα και αφορούν ακόμα και παίκτες πρώτης γραμμής, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη... ξέσπασε.

«Όλοι εσείς δεν θέλατε να με ακούσετε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί. Ήθελα μόνο να προστατεύσω την υγεία των παικτών, οι οποίοι αποτελούν το απόλυτο "προϊόν και προνόμιο" του παιχνιδιού μας. Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι απλά "μέρος του παιχνιδιού".

Οφείλονται στην έλλειψη ξεκούρασης, πριν την επιστροφή μας. Οκτώ, ίσως και εννέα πιθανοί All Star έχουν χάσει αγώνες των πλέι οφ (ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία της λίγκας). Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της σεζόν για το πρωτάθλημα και τον κόσμο, όμως χάνουμε πολλούς από τους αγαπημένους μας παίκτες. Είναι τρελό.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζει για το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στη διάρκεια της χρονιάς, αυτός είμαι εγώ. Μιλάω για την υγεία όλων μας, των παικτών.

Σιχαίνομαι που βλέπω τόσους τραυματισμούς αυτή τη χρονική περίοδο. Λυπάμαι για τον κόσμο, εύχομαι πως θα μπορούσατε να δείτε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες αυτή τη στιγμή», έγραψε στον λογαριασμό του στα social media ο Λεμπρόν.