Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του NBA για τρίτη διαδοχική χρονιά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τρίτη σερί σεζόν στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του NBA για τρίτη διαδοχική χρονιά

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της σεζόν 2020/21, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη πεντάδα, μαζί με τον «αμυντικό της χρονιάς|, Ρούντι Γκομπέρ.

Έγιναν γνωστές οι δύο κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της σεζόν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς να γίνεται μέλος της πρώτης πεντάδας για 3η διαδοχική χρονιά στην καριέρα του ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως έχει και μία παρουσία στη 2η καλύτερη αμυντική πεντάδα την αγωνιστική περίοδο 2016/17.

Στην ίδια ομάδα φέτος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο «αμυντικός της χρονιάς» Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς, ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς και ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς.

Στη δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα είναι οι Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ματίς Θάιμπουλ (Σίξερς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)

Αναλυτικά οι δύο κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της σεζόν που ανακοίνωσε το NBA για την αγωνιστική περίοδο 2020-21:

1η πεντάδα: Τζρου Χόλιντεϊ (Μπακς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γουόριορς), Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ).

2η πεντάδα: Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ματίς Θάιμπουλ (Σίξερς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).