ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ποιοι Ολυμπιακοί Αγώνες; Το «Space Jam 2»!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς, από τους Σανς, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Δύσης, δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί το ενδεχόμενο παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά η συμμετοχή στο σίκουελ της κινηματογραφικής σειράς κινουμένων σχεδίων Space Jam 2

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ποιοι Ολυμπιακοί Αγώνες; Το «Space Jam 2»!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αφού βίωσε την πρωτόγνωρη, στην καριέρα του, εμπειρία του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο των πλέι οφς του ΝΒΑ (δια...χειρός Σανς με 4-1) μίλησε επί προσωπικού λέγοντας πως προτεραιότητα του, πλέον, είναι η συμμετοχή στο σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Space Jam 2» και όχι σ' στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

«Ήταν μία σκληρή σειρά. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στην off season είναι το Space Jam 2 και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες...».

Ακολούθως, σχολίασε όσα ακούγονται πως έχει «αδειάσει» ψυχολογικά:

«Δεν χρειάζομαι κίνητρο από κανέναν σε αυτό το πρωτάθλημα. Παρακινώ μόνος μου τον εαυτό μου. Έχω κίνητρο λόγω των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και λόγω της αγάπης μου γι' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όμως υπάρχουν μερικά "νέα όπλα" σε αυτό το παιχνίδι. Οι Ντέβιν Μπούκερ, Λούκα Ντόντσιτς, Τζ Μοράντ και τόσα άλλα παιδιά που είναι κάτω από 22 και 23 ετών είναι ξεχωριστά. Ο Τζέισον (Τέιτουμ) δεν με άφησε να ξεχάσω πόσο ξεχωριστός είναι. Αυτοί οι τύποι είναι υπέροχοι και το παιχνίδι θα είναι πάντα σε καλά χέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.