Σέλτικς: Ενοχλήσεις ο Ουόκερ ενόψει Game 4 με τους Νετς, δύσκολα ο Ουίλιαμς

Ο Κέμπα Ουόκερ αισθάνεται ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του στο Game 4 των Σέλτικς με τους Νετς κρίνεται αμφίβολη. Δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Σέλτικς: Ενοχλήσεις ο Ουόκερ ενόψει Game 4 με τους Νετς, δύσκολα ο Ουίλιαμς

Οι Σέλτικς γνωστοποίησαν ότι ο Κέμπα Ουόκερ αισθάνεται ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του αριστερό γόνατο, κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του στο Game 4 με τους Νετς αμφίβολη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ξεκινήσει τη σεζόν στα πιτς λόγω της επέμβασης που είχε υποβληθεί στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια της preseason. Ακόμα και όταν επέστρεψε όμως οι Σέλτικς ήταν πολύ προσεχτικοί στη διαχείρισή του και συχνά δεν έπαιζε σε back to back παιχνίδια.

Οι αγώνες των Playoffs, ωστόσο, φαίνεται ότι επηρέασαν τον έμπειρο άσο, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, η ομάδα της Βοστώνης ενημέρωσε ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του Ρόμπερτ Ουίλιαμς λόγω διαστρέμματος στο Game 3, ενώ εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν έχει τεθεί και ο Τζέιλεν Μπράουν.