Έντι Τζόνσον: «Στην Ελλάδα μου πέταξαν κέρμα, πόμολο και ψάρια»! (pic)

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Έντι τζόνσον θυμήθηκε όσα πέρασε στα ελληνικά γήπεδα μετά το επεισόδιο του Ουέστμπρουκ με τον φίλαθλο που του πέταξε ποπ κορν

Έντι Τζόνσον: «Στην Ελλάδα μου πέταξαν κέρμα, πόμολο και ψάρια»! (pic)


Τις… δικές του περιπέτειες στην Ελλάδα θυμήθηκε ο Έντι Τζόνσον με αφορμή το επεισόδιο που είχε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ένας φίλαθλος των Σίξερς πέταξε ποπ κορν στον Ράσελ Ουέστμπρουκ ενώ εκείνος αποχωρούσε τραυματίας στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φιλαντέλφια με τους Ουίζαρντς, προκαλώντας το ξέσπασμα του άσου των Ουίζαρντς, ενώ όσοι ήταν δίπλα του, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Ο φίλαθλος απομακρύνθηκε από το γήπεδο των Σίξερς, τα πνεύματα ηρέμησαν στη νίκη της ομάδας του Ρίβερς και ο Έντι Τζόνσον θυμήθηκε το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων και όσα βίωσε:

«Είναι λάθος για έναν φίλαθλο να πετάει οτιδήποτε σε έναν παίκτη. Αν πάντως είχα την επιλογή, θα προτιμούσα ποπ κορν! Στο πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα με χτύπησαν με κέρμα και μου έκαναν ράμματα κάτω από το μάτι. Αργότερα στο ματς μου πέταξαν ένα πόμολο και ένα ψάρι! Έβαλα 35 στον #%οο τους και έφυγα! Κέρδισα».