Καρφώματα από τον Γιάννη, τεκίλα από τον Κλούνεϊ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συνδυάζει ουσία και θέαμα στο νέο γήπεδο των Μπακς στο Μιλγουόκι και ο… Τζορτζ Κλούνεϊ θα προσφέρει την τεκίλα του στους φιλάθλους! 

Καρφώματα από τον Γιάννη, τεκίλα από τον Κλούνεϊ!

Οι Μπακς ανακοίνωσαν χθες πως η τεκίλα Casamigos του Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής της ομάδας και αποκλειστικός προμηθευτής τεκίλας στην ολοκαίνουρια Bucks Arena!

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία; Θα προσφέρονται κοκτέιλς στη διάρκεια των αγώνων από την ακριβότερη σειρά της τεκίλας Casamigos, συνοδευόμενα από σνακ.

“Όλοι μας στη Casamigos είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε στο σπίτι μας τους Μιλγουόκι Μπακς και τη νέα τους έδρα. Ευχόμαστε στους Μιλγουόκι Μπακς και όλους όσοι εμπλέκονται στον οργανισμό τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες στη νέα εντυπωσιακή τους έδρα”, δήλωσε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

“Είμαι ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τη Casamigos ως επίσημο προμηθευτή τεκίλας στο νέο μας γήπεδο. Ο Τζορτζ Κλούνει, ο Ράντε Γκέρμπερ και ο Μάικ Μέλντμαν (οι άλλοι δύο συνιδιοκτήτες της εταιρείας Casamigos) τελειοποίησαν την τέχνη της δημιουργίας εξαιρετικής τεκίλας και οι φίλαθλοί μας θα την λατρέψουν”, τόνισε ο Ματ Παζαράς, αντιπρόεδρος του τμήματος Ανάπτυξης και Στρατηγικής των Μπακς.

Καρφώματα από τον Γιάννη, τεκίλα από τον Κλούνεϊ στο Μιλγουόκι, λοιπόν…