Και οι Ρόντο, ΜακΓκι στους Λέικερς!

Τόσο ο πόιντ-γκαρντ των Πέλικανς όσο και ο σέντερ των Ουόριορς συμφώνησαν για μονοετή συμβόλαια με την ομάδα του Λ.Α. Στην εξοδο ο Τζούλιους Ραντλ, αναμένεται νέα μεταγραφική κίνηση!

Και οι Ρόντο, ΜακΓκι στους Λέικερς!

Στο φουλ δουλεύουν πλέον οι μεταγραφικές «μηχανές» των Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζουν να ενισχύουν το ρόστερ με... γεωμετρικούς ρυθμούς. Τα νέα αποκτήματα των «λιμνανθρώπων» μετά τον «Βασιλιά» ακούνε στα ονόματα των Ραζόν Ρόντο και Τζαβέιλ ΜακΓκί!

Σύμφωνα με τους μπασκετικούς ρεπόρτερ του ESPN, τόσο ο γκαρντ των Πέλικανς όσο και ο σέντερ των πρωταθλητών Ουόριορς συμφώνησαν με το Λ.Α. για μονοετή συμβόλαια συνεργασίας, με τον Ρόντο να λαμβάνει 9 εκατομμύρια δολάρια από το «ντιλ».

Ο δε ΜακΓκι δικαιούται το veteran's minimum (κάτι περισσότερο από 500χιλ. δολάρια), κάτι που σημαίνει ότι οι Λέικερς αφενός αποκτούν έναν αθλητικό ψηλό με έφεση στα αμυντικά καθήκοντα, αφετέρου εξοικονομούν και χρήματα για περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις!

Μάλιστα, η ελευθερία κινήσεών τους στο μεταγραφικό «παζάρι» ευνοείται ακόμα περισσότερο αν συνεκτιμηθεί και η αποχώρηση του Τζούλιους Ραντλ, καθώς οι Λέικερς επέλεξαν να μην τον διατηρήσουν στο ρόστερ. Όπερ σημαίνει ότι «ελευθερώνουν» 13,8 εκ. επιπλέον στο σάλαρι καπ...

Όσο για την επόμενη κίνηση του προέδρου των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον; Η... πιάτσα έχει «βουήξει» για τον Ντε Μάρκους Κάζινς, ωστόσο ο Λεμπρόν μάλλον θα προτιμούσε τον Καουάι Λέοναρντ στην παρέα του, όπως άλλωστε και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!