Βιλντόζα: «Ζω ένα όνειρο»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για την απόφασή του να φύγει από τη Μπασκόνια και να παίξει στο ΝΒΑ υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής του

Βιλντόζα: «Ζω ένα όνειρο»

O Λούκα Βιλντόζα έφυγε από τη Μπασκόνια μεσούσης της σεζόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιόρκ Νικς.

Ο Αργεντινός άσος μίλησε για την μετακίνησή του στο NBA και ανέφερε πως αυτό είναι ένα όνειρο για εκείνον και ότι τα τελευταία χρόνια είχε συνειδητοποιήσει πως θα μπορούσε να κάνει αυτό το βήμα.

«Για μένα είναι ένα όνειρο αυτό που ζω. Δεν μου αρέσει που αποχωρώ στα μέσα της σεζόν, όμως είναι μια μοναδική ευκαιρία που μπορεί να μην μου ξανασυμβεί ποτέ. Δεν ήθελα να την χάσω. Οι Αργεντίνοι τρελαίνονται με το NBA.

Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πάντα θες κάποια στιγμή να παίξεις εκεί, παρόλο που το όνειρό μου ως παιδί ήταν να παίζω στην EuroLeague.

Τα τελευταία χρόνια, συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα. Οι Νικς μου έδωσαν την ευκαιρία και αποφάσισα να την πάρω. Δεν θέλω να είμαι στην comfort zone μου και έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα» ανέφερε ο Λούκα Βιλντόζα σε συνέντευξή του στο Gigantes Del Basket.