Ουόριορς: Ρήξη συνδέσμου στον αριστερό καρπό και κάταγμα στην παλάμη ο Ούμπρε

Ο Κέλι Ούμπρε υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αριστερό καρπό και κάταγμα στην παλάμη του ίδιου χεριού. Άγνωστο αν θα ξαναπαίξει τη φετινή σεζόν ο άσος των Ουόριορς.

Ουόριορς: Ρήξη συνδέσμου στον αριστερό καρπό και κάταγμα στην παλάμη ο Ούμπρε

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Κέλι Ούμπρε ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό καρπό και έχει χάσει τους τελευταίους αγώνες των Ουόριορς. Δυστυχώς, από την διάγνωση προκύπτει ότι μπορεί να χάσει και το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος των Σανς υπέστη τελικά ρήξη συνδέσμου στον αριστερό καρπό και κάταγμα στην παλάμη του ίδιου χεριού, κάτι που προφανώς αποτελεί πρόβλημα, αφού το αριστερό χέρι είναι αυτό με το οποίο σουτάρει.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε τραυματιστεί σε μία προπόνηση των «πολεμιστών» στις αρχές Απριλίου, όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από προσπάθειά του για κάρφωμα.

Λίγο μετά την επιστροφή του τραυματίστηκε εκ νέου σε αγώνα με τους Ουίζαρντς στις 9 Απριλίου, όταν σε προσπάθειά του για κάρφωμα συγκρούστηκε με τον Ρόμπιν Λόπεζ και έπεσε άτσαλα πάνω στο ήδη καταπονημένο του χέρι.

Ο Ούμπρε έμεινε εκτός για 11 μέρες και έπειτα επέστρεψε για 5 ακόμα παιχνίδια, αγωνιζόμενος με πόνους στο χέρι, μέχρι να τεθεί εκ νέου εκτός. Την φετινή σεζόν μετράει 15.4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής.