Καρνισόβας για το Σικάγο: «Οι Μπουλς επιστρέφουν στην κανονικότητα»

O Αρτούρας Καρνισόβας αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των Μπουλς που προκάλεσαν αίσθηση - Ο GM του Σικάγο τόνισε πως η ιστορική ομάδα επιστρέφει στην κανονικότητα.

Καρνισόβας για το Σικάγο: «Οι Μπουλς επιστρέφουν στην κανονικότητα»

Οι Σικάγο Μπουλς πραγματοποίησαν εξαιρετικές κινήσεις τις τελευταίες μέρες. Πρόσθεσαν στο ρόστερ της ομάδας παίκτες όπως τους Νίκολα Βούτσεβιτς, Αλ-Φαρούκ Αμίνου, Ντάνιελ Τάις και Τρόι Μπράουν jr.

Ο GM της ομάδας, Αρτούρας Καρνισόβας, δήλωσε πως: «Έχουμε τον ΛαΒίν που είναι All-Star, ο Νίκολα είναι All-Star. Αρπάξαμε μία ευκαιρία. Γίναμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδι και για αυτό είμαστε εδώ. Από τη στιγμή που ήρθαμε τον Απρίλιο, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα και σήμερα το κάναμε.

Οι ομάδες για χρόνια κυνηγούν τέτοιους παίκτες και τα καταφέραμε στη λήξη. Είμαι, λοιπόν, ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, δεν έχουμε τελειώσει… Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κομμάτια σε αυτό που η ομάδα θα μοιάζει στο μέλλον».