Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν παίζει απόψε κόντρα στους Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί απόψε στον αγώνα των Μπακς με αντίπαλο τους Πέισερς. Έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα μείνει εκτός γιατί ακολουθεί δύσκολη περίοδος για το Μιλγουόκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν παίζει απόψε κόντρα στους Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο κι έτσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Πέισερς απόψε στον αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις τρεις τα ξημερώματα.

Οι Μπακς θα υποδεχτούν τους Πέισερς δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τους Σπερς, όπου έκανε ρεκόρ καριέρας με 15 ασίστ και είχε μια ακόμη σπουδαία βραδιά.

Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο θα μείνει εκτός από τον σημερινό αγώνα της ομάδας του, καθώς ακολουθούν τέσσερις αναμετρήσεις σε διάρκεια μιας εβδομάδας για τους Μπακς.

Είναι λογικό λοιπόν να προφυλαχθεί σε μία περίοδο όπου τα «ελάφια» πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είναι χαρακτηριστικό πως στα 12 τελευταία παιχνίδια μετράνε 11 νίκες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς ενώ ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι βελτιωμένος και στα σουτ από απόσταση.

Σαφώς και η απουσία του από τον αγώνα κόντρα στην Ιντιάνα είναι σημαντική.