Σίξερς: Αγωνία για Εμπίντ, τραυματίστηκε στο γόνατο! (vids)

Ο Τζόελ Εμπίντ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των Σίξερς με τους Ουίζαρντς και αποχώρησε. Φόβοι για σοβαρή ζημιά στην Φιλαδέλφεια. Υποβάλλεται σε μαγνητική ο Καμερουνέζος.

Σίξερς: Αγωνία για Εμπίντ, τραυματίστηκε στο γόνατο! (vids)

Άτυχος στάθηκε στο ματς των Σίξερς με τους Ουίζαρντς ο Τζόελ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος σέντερ πραγματοποιούσε μεγάλη εμφάνιση, μέχρι το τραυματισμό του στο γόνατο σε μία ανύποπτη φάση.

Συγκεκριμένα, στην τρίτη περίοδο ο Εμπίντ κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι των «μάγων» στην συνέχεια δεν προσγειώθηκε καλά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο παρκέ, δείχνοντας ότι πονάει.

Ο σταρ της Φιλάδελφεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε στον αγώνα. Εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά, όμως οι Σίξερς θα περιμένουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία ο παίκτης θα υποβληθεί την Κυριακή (14/3) για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Για την ιστορία, οι Σίξερς πήραν τη νίκη με 127-101, αλλά προφανώς η προσοχή τους τη δεδομένη στιγμή είναι στραμμένη προς τον Εμπίντ με την ελπίδα ότι ο βασικός σέντερ της ομάδας θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του σύντομα.