Ποκουσέφσκι: «Με βοήθησαν πολύ οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου» (vid)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μίλησε για την εμπειρία του στο NBA και στην G-League, ενώ στάθηκε και στα όσα έμαθε στον Ολυμπιακό, στο πλευρό των Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Ποκουσέφσκι: «Με βοήθησαν πολύ οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου» (vid)

Στην Cosmote TV μίλησε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι για το NBA, το πέρασμά του από τη «φούσκα» της G-League, αλλά και τον Ολυμπιακό.

«Από το πρώτο παιχνίδι προσπαθώ να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ. Εδώ έπαιξα πιο ελεύθερα και ένιωσα πιο άνετα. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να βελτιώνομαι», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος περιφερειακός, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην εμπειρία του στον Ολυμπιακό:

«Με βοήθησαν πολύ οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Παπανικολάου. Με βοήθησαν να καταλάβω την σημασία της σκληρής δουλειάς και πως δεν έχει σημασία μόνο τι κάνεις στο γήπεδο, αλλά τι κάνεις και έξω από αυτό. Να ξεκουράζεσαι καλά, να τρως καλά, να κοιμάσαι καλά. Τώρα τα βλέπω και εδώ. Πρέπει κάθε μέρα να είσαι έτοιμος και να δουλεύεις, να έχεις καλή ζωή».

Όσον αφορά στην επιστροφή του στο ΝΒΑ και στους Θάντερ, μετά το μικρό πέρασμα στην «φούσκα» της G-League τόνισε: «Μου είπε πως θα παίξω όπως πριν. Θα δούμε πως θα πάω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιώνομαι. Έχω χρόνο μπροστά μου και νομίζω ότι θα είμαι καλύτερος μετά την G-League».

Δείτε εδώ την συνέντευξη: