Οι Σίξερς δίνουν τα... ρέστα τους για ΛεΜπρόν

Οι Σίξερς θέλουν να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ και δίπλα στους Τζόελ Έμπιντ και Μπεν Σίμονς, θέλουν να προσθέσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Και είναι πρόθυμοι να δώσουν και τα... ρέστα τους. 

Οι Σίξερς δίνουν τα... ρέστα τους για ΛεΜπρόν

Οι Σίξερς διαθέτουν μία εξαιρετική, φιλόδοξη και φρέσκια ομάδα, όντας γεμάτη ταλέντο, με πρωταγωνιστές τους Τζόελ Έμπιντ και Μπεν Σίμονς. Η Φιλαντέλφια θέλει να κάνει το βήμα μπροστά στη νέα σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ και για αυτόν τον λόγο είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, οι Σίξερς είναι πρόθυμοι να κάνουν χώρο στο μπάτζετ τους, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν το μέγιστο συμβόλαιο στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τους Καβαλίερς.

Τα χρήματα που εκτιμάται ότι θέλει ο ΛεΜπρόν είναι περίπου στα 35 εκατ. δολάρια και αυτή την στιγμή η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια έχει χώρο για 30,5 εκατ. Το συγκεκριμένο ποσό, όμως, βγαίνει εφόσον αφήσουν ελεύθερους τους Τζέι Τζέι Ρέντικ, Αμίρ Τζόνσον, Μάρκο Μπελινέλι και Ερσάν Ιλιασόβα.

Οι ετήσιες απολαβές που επιθυμεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, φτάνουν τα 35.000.000 δολάρια, με τη Φιλαντέλφια να έχει χώρο για 30.500.000. Με την προυπόθεση βέβαια να αφήσουν ελεύθερους τους Τζέι Τζέι Ρέντικ, Αμίρ Τζόνσον, Μάρκο Μπελινέλι και Ερσάν Ιλιασόβα, κάτι που αναμένεται να το κάνουν πράξη.