Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Τέλος ο Ράιαν Σόντερς, αναλαμβάνει ο Κρις Φιντς

Αλλαγή στον πάγκο των Τίμπεργουλβς με τον Ράιαν Σόντερς να απολύεται και τον Κρις Φιντς να είναι έτοιμος να αναλάβει.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Τέλος ο Ράιαν Σόντερς, αναλαμβάνει ο Κρις Φιντς

Η διοίκηση των Τίμπεργουλβς, μετά την κακή εικόνα της ομάδας και την ήττα από τους Νικς, προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον κόουτς Ράιαν Σόντερς.

Η Μινεσότα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και μετρά σε 31 αγώνες 24 ήττες! Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 7-24 και οι ιθύνοντες αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα και να λύσουν τη συνεργασία τους με τον προπονητή, ο οποίος πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εκείνος που...πληρώνει το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων.

Έτσι, μετά και την ήττα από τους Νικς με σκορ 103-99, οι Τίμπεργουλβς απέλυσαν τον προπονητή Ράιαν Σόντερς. Μάλιστα έχουν έτοιμο και τον διάδοχο αφού εκτός απροόπτου εκείνος που θα αναλάβει την ομάδα είναι ο Κρις Φιντς, ο ασίσταντ κόουτς των Ράπτορς.

Οι πληροφορίες μάλιστα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και άμεσα οι Κρις Φιντς θα αναλάβει τους Τίμπεργουλβς με την ελπίδα βέβαια να γυρίσει και η ομάδα στις καλές εμφανίσεις αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα, σε μια σεζόν που έχει ξεκινήσει άσχημα και μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί.