Ο Νας απάντησε για τις ήττες-σοκ των Νετς από τους Καβαλίερς

Οι Νετς διαθέτουν την κορυφαία τριάδα (Ντουράντ, Ίρβινγκ, Χάρντεν) του ΝΒΑ, αλλά μέτρησαν δύο σερί ήττες από τους Καβαλίερς - Ο Στιβ Νας αναφέρθηκε στο γεγονός.

Ο Νας απάντησε για τις ήττες-σοκ των Νετς από τους Καβαλίερς

Με την έλευση και του Τζέιμς Χάρντεν στο Μπρούκλιν, οι Νετς δημιούργησαν ένα ισχυρό τρίο μαζί με την παρουσία των Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ. Έγιναν θεωρητικά το μεγάλο φαβορί στην Ανατολή. Στα τελευταία παιχνίδια τους, όμως, γνώρισαν δύο ήττες από τους αδύναμους Καβαλίερς.

Ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας, αναφέρθηκε στο γεγονός. Η ομάδα του έχει δεχτεί έντονη κριτική. Ανγνώρισε το το χρειάζεται το Μπρούκλιν για να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και για να διακριθεί φέτος: «Νομίζω ότι το πλέον ξεκάθαρο μήνυμα που πήραμε είναι ότι απλώς το να εμφανιστούμε στο γήπεδο δεν αρκεί για να νικήσουμε. Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε πιο σκληρά.

Να ψάξουμε πιο βαθιά. Δεν έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο αμυντικούς, οπότε πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι, πιο περήφανοι. Να βάλουμε ένα χέρι στα σουτ, να παλέψουμε για τις διεκδικούμενες μπάλες, να σπρώξουμε. Νομίζω ότι αυτό μας λείπει περισσότερο».

Καβαλίερς - Νετς 125-113: Έχουν βρει το κουμπί τους! (vid)