Οι εξηγήσεις του Ίρβινγκ για… την εξαφάνισή του

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς Κάιρι Ίρβινγκ ξεκίνησε προπονήσεις μετά από δύο εβδομάδες που είχε... εξαφανιστεί και τον αναζητούσαν στην ομάδα και προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Οι εξηγήσεις του Ίρβινγκ για… την εξαφάνισή του

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μετρά αντίστροφα, μετά την καραντίνα του- με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΝΒΑ- για να μπει ξανά στις υποχρεώσεις των Νετς και μάλιστα για να παρουσιαστεί για πρώτη φορά η νέα μεγάλη Big Three του ΝΒΑ κόντρα στους Καβαλίερς στις 21/1.

Βέβαια, κανείς δεν ξέχασε- πόσο μάλλον οι άνθρωποι των Νετς- την… εξαφάνισή του εδώ και μέρες από την ομάδα του Μπρούκλιν, με αποκορύφωμα την παρουσία του σε πάρτι της αδερφής του (για το οποίο τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ) όταν οι άνθρωποι της ομάδας του τον αναζητούσαν παντού.

Εν πάση περιπτώσει, ο ίδιος είπε πως «υπήρχαν ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά τις δύο τελευταίες εβδομάδες», για να συμπληρώσει: «Θα μιλήσω με τον κάθε ένα συμπαίκτη μου ξεχωριστά, θα του εξηγήσω και θα προχωρήσουμε. Όταν κάποια πράγματα σε... πνίγουν, τότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τι είναι σημαντικό. Αγαπώ να παίζω, γι' αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία».

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την Τρίτη (19/1) την πρώτη προπόνησή του μετά από δύο εβδομάδες και ενώ έχασε συνολικά επτά αγώνες των Νετς. Ένα σενάριο μάλιστα που είχε κυκλοφορήσει ανέφερε πως φοβόταν πιθανή ανταλλαγή με τον Χάρντεν και επειδή δεν ήθελε να πάει στο Χιούστον… εξαφανίστηκε.