Μάτζικ: Ρήξη χιαστού ο Φουλτζ, χάνει τη σεζόν

Ο Μαρκέλ Φουλτζ των Μάτζικ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, στο ματς με τους Καβαλίερς και τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάτζικ: Ρήξη χιαστού ο Φουλτζ, χάνει τη σεζόν

Για ακόμα μία φορά άτυχος στάθηκε ο Μαρκέλ Φουλτζ. Στο ματς των Μάτζικ με τους Καβαλίερς (νίκη με 105-94 για το Ορλάντο), ο νεαρός άσος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο γκαρντ των Μάτζικ τραυματίστηκε, όταν σε μια προσπάθεια για λέι απ, που επιχείρησε βηματισμό eurostep, σωριάστηκε στο παρκέ, σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο εν λόγω τραυματισμός φυσικά δεν είναι ο πρώτος για το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2017. Ο Φουλτζ είχε χάσει σχεδόν όλη του τη ρούκι χρονιά λόγω ενός νευρολογικού προβλήματος στον δεξιό ώμο, ενώ και στα επόμενα χρόνια τον ταλαιπώρησαν διάφορα προβλήματα.

Την φετινή σεζόν πάντως είχε ξεκινήσει εξαιρετικά, μετρώντας 4.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο διάστημα, ο νεαρός άσος είχε υπογράψει τριετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου με το Ορλάντο έναντι 50 εκατ. δολαρίων.