Άγνωστος απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pics)

Σάλος προκλήθηκε στις ΗΠΑ μετά από ανάρτηση λογαριασμού στα social media με λεπτομέρειες για σχέδιο δολοφονίας του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Άγνωστος απείλησε ότι θα δολοφονήσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (pics)

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, μετά από ένα ανάρτηση ενός αγνώστου λογαριασμού στο instagram, στην οποία γνωστοποίησε το σχέδιό του για την δολοφονία του ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Συγκεκριμένα, το ποστ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2021, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σας προειδοποίησα».

Μετά τον δικαιολογημένο κακό χαμό που προκλήθηκε, ο άγνωστος διέγραψε την επίμαχη ανάρτηση και απολογήθηκε, κάνοντας λόγο για... πλάκα.

«Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα», έγραψε.