«Φευγάτος» ο Λέοναρντ από τους Σπερς!

Ο 26χρονος φόργουορντ ξεκαθάρισε στον Γκρεγκ Πόποβιτς ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Σαν Αντόνιο και οι Τεξανοί ξεκίνησαν ήδη το... ψάξιμο για τον επόμενο προορισμό του. Φήμες τον «στέλνουν» από τώρα στους Λέικερς!

«Φευγάτος» ο Λέοναρντ από τους Σπερς!

Ο κύβος ερρίφθη στην πολυθρύλητη υπόθεση του Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος οριστικά πλέον δεν θα φοράει τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς την προσεχή περίοδο στο ΝΒΑ! Ο ίδιος ο 26χρονος άσος συναντήθηκε με τον κόουτς των «σπηρουνιών» Γκρεγκ Πόποβιτς και του ξεκαθάρισε πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Σαν Αντόνιο, ζητώντας από τον πολύπειρο τεχνικό και τη διοίκηση να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα μέσω ανταλλαγής.

Τα ρεπορτάζ μεγάλων αμερικανικών Μέσων όπως το ESPN και το Yahoo επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την είδηση, συνεπώς ο Λέοναρντ θα πρέπει να θεωρείται ήδη... φευγάτος από την ομάδα του Τέξας. Βεβαίως, το ερώτημα περί πιθανής παραμονής του ή όχι στους Σπερς ναι μεν απαντήθηκε, ωστόσο από τις εξελίξεις γεννάται ένα καινούργιο: Ποιός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του MVP των τελικών του 2014, όταν και στέφθηκε πρωταθλητής με τα «σπηρούνια»;

Τα σενάρια ήδη... δίνουν και παίρνουν, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ιθύνοντες του Σαν Αντόνιο εργάζονται... πυρετωδώς προκειμένου να βρουν το πλέον κατάλληλο πακέτο ανταλλαγής για τον δυναμικό φόργουορντ. Ένα από τα εν λόγω σενάρια «στέλνει» από τώρα τον Λέοναρντ στους Λέικερς, δεδομένου ότι ο εδώ και μια επταετία παίκτης των Σπερς είναι παιδί της Καλιφόρνια και προφανώς θα ήθελε να παίξει κάποτε στο Λος Άντζελες.

Στον αντίποδα, κάποιοι θεωρούν ότι οι Λέικερς είναι προορισμός με περιορισμένες πιθανότητες... άφιξης για τον Λέοναρντ, καθώς εκτιμούν ότι οι λαμπροί προβολείς και τα ιδιαιτέρως πιεστικά μίντια του Λος Άντζελες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το χαμηλό προφίλ του ταλαντούχου άσου. Σαφώς και είναι πολύ νωρίς για ασφαλείς εκτιμήσεις σχετικά με την επόμενη ομάδα του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι η «υπόθεση Λέοναρντ» θα είναι μία από τις πιο «καυτές» στη μεταγραφολογία του καλοκαιριού στο ΝΒΑ...