Καμπάτσο: «Το περίμενα σε όλη μου την καριέρα, όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς.

Καμπάτσο: «Το περίμενα σε όλη μου την καριέρα, όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ενθουσιασμένος με το ντεμπούτο του, έστω και ανεπίσημο, στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος έπαιξε στην ήττα της ομάδας του με 107-105 από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Αργεντινός, ο οποίος έπαιξε 24 λεπτά και είχε 8 πόντους, 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ανέφερε για την εμπειρία του: «Το απόλαυσα αλλά έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το περίμενα σε όλη μου την καριέρα».

Στη συνέχεια είπε: «Ένιωθα νευρικός, γιατί ήταν κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Πολύ σημαντικό προσωπικά. Αλλά σε όλες τις στιγμές ένιωσα τη στήριξη, μου δώσανε αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο μυαλό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού τόνισε: «Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Θέλω πάντα να δίνω τα πάντα, το 100%. Να βάζω πάθος και καρδιά στο παιχνίδι μου. Είμαι 29 ετών, έχω εμπειρία, αλλά αυτή είναι μια νέα λίγκα για μένα, είναι μια νέα ομάδα, οπότε πρέπει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο προπονητής του Μάικ Μαλόουν τόνισε για τον Καμπάτσο: «Ξέρει ότι δεν θα παίζει πάρα πολλά λεπτά στα παιχνίδια, γι αυτό δίνει τα πάντα την ώρα που είναι ώρα στο παρκέ. Αν τον είχατε δει πως παίζει με την Αργεντινή και πως έπαιζε με τη Ρεάλ θα βλέπατε ότι είναι στο DNA του. Παίζει σκληρά και με ικανότητα και αυτό χαρακτηρίζει τον Φακού».