Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνει, αλλά τον στηρίζω ό,τι και αν αποφασίσει»

Ο Κρις Μίντλετον μίλησε για το ζήτημα της παραμονής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, τονίζοντας ότι θα στηρίξει την απόφαση του συμπαίκτη του, όποια και αν είναι αυτή.

Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνει, αλλά τον στηρίζω ό,τι και αν αποφασίσει»

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν τελικά θα ανανεώσει πρόωρα με τους Μπακς (έχει δικαίωμα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου) βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλου του NBA. Για το θέμα αυτό μίλησε ο συμπαίκτης του, Κρις Μίντλετον, ο οποίος σαφώς και επιθυμεί την παραμονή του "Greek Freak" στο Μιλγουόκι, θα σεβαστεί ωστόσο την επιθυμία του, όποια και αν είναι αυτή:

«Σέβομαι τον Γιάννη. Βρισκόμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι και μου είπε τι αισθανόταν, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κι εγώ τώρα», τόνισε ο Μίντλετον αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει 8 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, οπότε, στο τέλος της ημέρας, θέλω αυτό που είναι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του».

Κλείνοντας ο All Star γκαρντ τόνισε ότι θέλει να μείνει ο Γιάννης στο Μιλγουόκι, ωστόσο θα μείνει στο πλευρό του, ό,τι και αν αποφασίσει ο Έλληνας άσος: «Ξέρει πόσο θέλω να μείνει στην ομάδα και να υπογράψει αυτή την επέκταση συμβολαίου, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του, επειδή αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του.

Ό,τι και αν αποφασίσει, ξέρει ότι θα τον στηρίξω στο μέγιστο, κάτι που του έχω πει. Του είπα την άποψή μου και θα προσπαθήσω να τον πείσω, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τον αγαπάω πάντα και θα εκτιμώ όσα έχει κάνει».