«Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι σαν τον Ντουράντ και τον Λεμπρόν, θα μείνει στους Μπακς»

Γνωστός δημοσιογράφος του ESPN επικαλείται πηγές μέσα από τους Μπακς, με τα "Ελάφια" να είναι αισιόδοξα πως θα μείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και να τονίζουν πως είναι διαφορετικός από τους Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς που έφυγαν από Κλίβελαντ και Οκλαχόμα

«Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι σαν τον Ντουράντ και τον Λεμπρόν, θα μείνει στους Μπακς»

Όσο περνάει ο καιρός η αγωνία των Μπακς κορυφώνεται αναφορικά με το αν θα μείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς! Αν θα ζητήσει ανταλλαγή ή θα υπογράψει το super max συμβόλαιο που είναι έτοιμοι να του προσφέρουν.

Τα «Ελάφια» πριν λίγο καιρό δεν ήταν αισιόδοξα για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά πλέον είναι αισιόδοξοι. Όχι ότι έχουν κάνει τις κινήσεις που αναμένονταν και στις οποίες προσδοκούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Brian Windhorst, γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, μίλησε με τους ανθρώπους των Μπακς οι οποίοι δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους και μάλιστα αναφέρουν πως ο Greek Freak δεν είναι όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς που έφυγε από το Κλίβελαντ για το Μαϊάμι, ούτε σαν τον Ντουράντ που έφυγε από την Οκλαχόμα για το Γκόλντεν Στέιτ.

«Οι Μπακς συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι. Μετά το τέλος της σεζόν, δεν ήταν έτσι, αλλά μίλησα μαζί τους. Ουσιαστικά, πιστεύουν ότι ο Γιάννης δεν είναι σαν τον Κέβιν Ντουράντ. Ο Γιάννης δεν είναι σαν τον Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι διαφορετικός. Πιστεύουν ότι είναι μαζί τους στο 100%. Πιστεύουν ότι θα μείνει και το τονίζουν συνεχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Brian Windhorst.