Στο προπονητικό καμπ των Ουόριορς ο Αξέλ Τουπάν

Ο Αξέλ Τουπάν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό καμπ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με στόχο να διεκδικήσει και να πάρει ενδεχομένως ένα two-way συμβόλαιο και να επιστρέψει ύστερα από τρία χρόνια στο ΝΒΑ.

Στο προπονητικό καμπ των Ουόριορς ο Αξέλ Τουπάν

Στο προπονητικό καμπ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με στόχο να διεκδικήσει και να πάρει ενδεχομένως ένα two-way συμβόλαιο, προσκλήθηκε ο Αξέλ Τουπάν, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδίας της Γαλλίας.

«Από το τέλος της περσινής σεζόν ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ», είπε σχετικά ο Γάλλος πρώην γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, που μετά τον Πειραιά πήγε στη Μάλαγα αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον είναι στη γαλλική Στρασμπούργκ.

Ο Τουπάν έχει παίξει 25 παιχνίδια στο ΝΒΑ (από το 2015 μέχρι το 2017) με τους Νάγκετς, τους Μπακς και τους Πέλικανς.

«Ξέρω πω αν είμαι σε φόρμα, με την εμπειρία μου έχω μια πραγματική ευκαιρία. Ξέρω τους παίκτες καλύτερα, το παιχνίδι μου καλύτερα και συνολικά ταιριάζω περισσότερο απ΄ ότι πριν από τρία χρόνια».

Ο Τουπάν βρίσκονταν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας για τα παιχνίδια με τη Μ. Βρετανία (27/11) και Γερμανία (29/11) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, στη «φούσκα» του Πο, της Γαλλίας, αλλά φυσικά η Ομοσπονδία Γαλλίας δεν του έκοψε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.