ΝΒΑ: Έρευνα για την ανταλλαγή - φιάσκο Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς!

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το NBA θα ερευνήσει τις συνθήκες της αποτυχημένης ανταλλαγής Μπογκντάνοβιτς από τους Κινγκς στους Μπακς για να διαπιστώσει αν οι δύο ομάδες παραβίασαν τους κανόνες.

ΝΒΑ: Έρευνα για την ανταλλαγή - φιάσκο Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς!

Η είδηση ότι η ανταλλαγή του Μπόγκνταν Μπόγκντάνοβιτς από τους Κινγκς στους Μπακς ναυάγησε λόγω άρνησης του Σέρβου έβαλε ψύλλους στα αυτιά του NBA, το οποίο φέρεται να ξεκινάει άμεσα έρευνα για την υπόθεση.

Η λίγκα, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, οφείλει να διαπιστώσει αν παραβιάστηκε κάποιος κανόνας από τις δύο ομάδες στην προκειμένη περίπτωση. Η Free Agency ξεκινάει από σήμερα, Παρασκευή (20/11), όμως η ανταλλαγή είχε γίνει γνωστή από την περασμένη Τρίτη (17/11), με το NBA να θέλει να ανακαλύψει αν έγινε παράνομη διαπραγμάτευση.

Ο λόγος που τίθεται τέτοιο ζήτημα είναι επειδή ο Σέρβος περιφερειακός είναι restricted free agent. Αν δεσμευόταν με συμβόλαιο από τους Κινγκς δεν θα υπήρχε πρόβλημα που έγινε γνωστή η συμφωνία.

Από τη στιγμή όμως που ο Μπογκντάνοβιτς έμενε ελεύθερος, λογικά θα πρέπει να υπήρξε κάποια επαφή με τον παίκτη από τους Μπακς, πράγμα που θα ήταν παράτυπο, αφού δεν θα καμία ομάδα δεν είχε το δικαίωμα να τον προσεγγίσει νωρίτερα από σήμερα. Βάσει λοιπόν των κανονισμών, το NBA οφείλει να ερευνήσει την υπόθεση.