Μπόστον Σέλτικς: Κράτησαν τον Καντέρ στο ρόστερ (pic)

Ο Ενές Καντέρ θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις αγωνιστικές υπηρεσίες του στους Μπόστον Σέλτικς, αφού ενεργοποίησε σχετική οψιόν στο υπάρχον συμβόλαιό του με την ομάδα της ανατολικής περιφέρειας.

Μπόστον Σέλτικς: Κράτησαν τον Καντέρ στο ρόστερ (pic)

Κάτοικος Βοστόνης θα συνεχίσει να είναι ο Ενές Καντέρ και την ερχόμενη σεζόν, καθώς ενεργοποίησε τη σχετική οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του με τους Σέλτικς.

Συγκεκριμένα στη συμφωνία του με την ομάδα της Ανατολής υπήρχε η ευχέρεια του παίκτη να επιλέξει τον όρο της παραμονής του σε αυτή για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Μένει λοιπόν κατ' αυτόν τον τρόπο στους Σέλτικς και οι απολαβές του θα ανέλθουν στα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 28χρονος Τούρκος σέντερ αγωνίστηκε πέρσι με τους Κέλτες σε 58 αγώνες της κανονικής περιόδου, που διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα της Μπόστον στα 7 από τα 58 ματς, ενώ έπαιξε κι άλλους 11 αγώνες στα πλέι οφ, σε κανέναν ως βασικός. Έμπαινε όμως στο παρκέ και έδινε ενέργεια, δύναμη στην άμυνα και πόντους στην επίθεση για την ομάδα του (8,1 πόντοι στη ρέγκιουλαρ σίζον και 4,5 πόντοι στα πλέι οφ κατά μέσο όρο).