Λοβ: «Πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να αυτοκτονήσω» (vid)

Ο Κέβιν Λοβ, ο ο οποίος έχει αντιμετωπίσει κατάθλιψη, παραδέχτηκε πως πρόσφατα είχε ξανά τάσεις αυτοκτονίας.

Λοβ: «Πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να αυτοκτονήσω» (vid)

Ο Κέβιν Λοβ είναι μία από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες στο ΝΒΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 στη Μινεσότα, ενώ από το 2014 αγωνίζεται στο Κλίβελαντ, κατακτώντας το 2016 το πρωτάθλημα στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το 2012 κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο.

Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ είναι γνωστό πως αντιμετώπισε προβλήματα κατάθλιψης. Ευάλωτος ψυχολογικά, πολλές φορές πάλεψε με τον εαυτό του, προσπαθώντας να βγει νικητής. Αν και πέρασε το μεγάλο ζόρι, σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε πως είχε ξανά τάσεις αυτοκτονίας, ύστερα και από την έξαρση της πανδημίας φέτος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπήρξαν στιγμές τρομακτικές, πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να αυτοκτονήσω, περνούσε αρκετά συχνά από το μυαλό μου. Ευτυχώς δεν το προσπάθησα. Όταν μπαίνεις σε αυτή την κατάσταση, το σκέφτεσαι. Το να το κρατάω μέσα μου με στοιχειώνει. Με κάνει ευάλωτο, ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω στην ίδια κατάσταση.

Δεν επιλέγεις πότε έρχονται αυτές οι σκέψεις και πότε όχι. Η απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας, με το μέλλον να μοιάζει δυσοίωνο, σε βάζει σε μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν μέρες που υποφέρω, δεν αισθάνομαι ότι αξίζω. Οι πληγές είναι εκεί και δεν επουλώνονται πάντα".