Πένθος για τον ΛεΜπρόν, δολοφονήθηκε η κόρη της νονάς του

Γνωστή έκανε τη δολοφονία της κόρης της νονάς του, Έρικα Γουίμς, μέσω social media ο ΛεΜπρόν, με την ελπίδα να παρακινήσει όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να μιλήσουν.

Πένθος για τον ΛεΜπρόν, δολοφονήθηκε η κόρη της νονάς του

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πενθεί για την απώλεια της κόρης της νονάς του, η οποία δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως γνωστοποίησε ο άσος των Λέικερς στα social media, άγνωστος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 37χρονη Έρικα Γουίμς, κόρη της νονάς του, Μπρέντα Λιούις-Γουίμς.

Η άτυχη γυναίκα ήταν επίσης αδελφή του κολλητού του Τζέιμς, Μπράντον Γουίμς, ο οποίος εργάζεται ως γενικός διευθυντής του σκάουτινγκ στους Καβαλίερς από την επιστροφή του ΛεΜπρόν το 2015. Έμενε στον τόπο που μεγάλωσε ο ΛεΜπρόν, στο Άκρον του Οχάιο και βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας (2/11).

Ο σούπερσταρ του NBA έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Άκρον του Οχάιο! Η αδελφή του αδελφού μου δολοφονήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της! Η οικογένεια του αδελφού μου ψάχνει απαντήσεις για το ποιος το έκανε και γιατί. Η πόλη μου πρέπει να κάνει την δουλειά της και να βρει ποιος έκανε αυτό το απαίσιο, ντροπιαστικό, αηδιαστικό πράγμα σε έναν πραγματικό άγγελο! Δικαιοσύνη για την Έρικα Γουίμς».

Ο ΛεΜπρόν μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με τον Μπράντον Γουίμς, ήταν φίλοι από παιδιά και η μητέρα του έγινε νονά του σταρ των Λέικερς. Η Έρικα Γουίμς ήταν νηπιαγωγός και είχε δικό της παιδικό σταθμό. Ο λόγος της δολοφονίας παραμένει άγνωστος, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα ύποπτοι.