Τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αδελφό του Κώστα για την κατάκτηση του ΝΒΑ (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπευσε να δηλώσει πόσο περήφανος είναι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ από τον αδελφό του Κώστα με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αδελφό του Κώστα για την κατάκτηση του ΝΒΑ (pic)

Από άλλον Αντετοκούνμπο το περιμέναμε, από άλλον μας ήρθε! Ο Κώστας έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, σε αντίθεση με τους Γιάννη και Θανάση, οι οποίοι δεν τα κατάφεραν με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Κώστας, που θα κλείσει τα 23 χρόνια του σε έναν μήνα και κάτι, αποτελεί μέλος των νέων πρωταθλητών κόσμου, Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι επικράτησαν χθες των Μαϊάμι Χιτ με 106-93 στο Ορλάντο και με 4-2 νίκες αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμπλεος υπερηφάνειας συνεχάρη τον μικρότερο αδελφό του για τη σπουδαία επιτυχία μέσω twitter, επαινώντας τον για τον τρόπο με τον οποίο εκπροσωπεί την οικογένεια και τις χώρες του, όπως τόνισε. Δηλαδή τη χώρα καταγωγής τους Νιγηρία και την Ελλάδα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μαθαίνοντας μπάσκετ. Έδωσε έτσι συνέχεια στην κίνηση του Κώστα να εμφανιστεί με τις σημαίες και των δύο χωρών στους πανηγυρισμούς των «λιμνανθρώπων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δέκα χρόνια.

«Συγχαρητήρια, Κώστα! Είμαι τόσο τρελαμένα περήφανος! Είσαι ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ για μια ζωή. Λατρεύω τον τρόπο που εκπροσωπείς την οικογένειά μας και τις χώρες μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης στην ανάρτησή του που ακολουθεί: